BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHNaši partneri

Naši partneri


RECRO-NET dugi niz godina uspješno surađuje s nizom partnera, a sve s ciljem pružanja najboljih rješenje za svoje klijente. Kvalitetan partner temelj je na kojem RECRO-NET gradi svoj uspjeh i kvalitetu. U nastavku dajemo pregled najvažnijih partnera s kojima surađujemo.

IBM

 

RECRO-NET kompanija je od 2011 godine ponosni IBM Premier Business Partner i ova saradnja je izuzetno značajna kako za samu kompaniju tako i za naše kupce obzirom da smo na ovaj način obezbijedili najbolje uslove i tehničke kompetencije za implementaciju IBM rješenja.
IBM je američka kompanija koja je jedna od pionira u razvoju računarstva i informatike. IBM je skraćenica od International Business Machines. Osnovana je 1888, a kao firma je ustanovljena 1911. godine. Sjedište tvrtke je u gradu Armonku u saveznoj državi New York.

Saznajte više...

 

Cisco Systems

Cisco Systems najveći je i najznačajniji RECRO-NET partner. Zajednički partnerski odnos traje od 2001. godine kad je s ciljem proširenja partnerstva RECROa i Cisco Systems osnovan RECRO-NET.

Zajednički razvijamo i izvodimo napredna mrežna rješenja i računalne sisteme za sve vrste korisnika. Slobodno se možemo pohvaliti da u našoj kompaniji rade najbolji mrežni stručnjaci u regiji koji su nositelji najviših Cisco certifikata.

Saznajte više...

 

Microsoft

 

Microsoft i RECRO-NET zajednički surađuju dugi niz godina. Zahvaljujući uspješnoj suradnji postali smo Microsoft Gold Certified Partner. Certifikat je garancija da s najvišom stručnošću implementiramo Microsoft rješenja.

U sklopu svojih rješenja RECRO-NET nudi implementaciju Microsoft poslovnih rješenja (MS Business Solutions), baze podataka, rješenja temeljena na internet tehnologijama (CMS, CRM, Share Point, ...).

 

Saznajte više...

  

Hewlett Packard

Od godine 2008. RECRO-NET s ponosom nosi titulu HP Gold Preferred Partnera. Partnerstvo s HP-om garancija je stručnosti, praktičnog iskustva i rada naših certificiranih stručnjaka s HP paletom rješenja.

Zahvaljujući partnerstvu RECRO-NET svojim klijentima može pružiti vrhunska rješenja temeljena na HP tehnologiji i proizvodima. Rješenja koja su prilagođena potrebama i željama klijenata.

 

Saznajte više...

 

 

Arbor Networks 

Arbor i RECRO-NET niz godina zajednički surađuju na implementaciji specijaliziranih rješenja za sprječavanje napada putem Interneta.

Za svoje klijente izveli smo niz rješenja koja prikupljaju podatke o ponašanju računalne mreže, detektiraju anomalije u ponašanju i sprečavju razvoja opasnosti kao što su DDoS napadi, interni napadi i slično.

 

Saznajte više...

  

Compuware

Compuware je vodeća svjetska kompanija u pružanju IT rješenja za velika korporativna okruženja. Od 2008. godine RECRO-NET i Compuware usješno surađuju na implementaciji rješenja za upravljanje računalnim sistemima, rješenjima za upravljanje poslovnim procesima.

Zahvaljujući uspješnoj poslovnoj suradnji RECRO-NET je postao Compuware Business Partner.

 

Saznajte više... 

 

 

Gigamon

Gigamon je specijalizirana kompanija za pružanje rješenja na polju prijenosa podataka u mrežnim okruženjima. Zahvaljujući njihovim naprednim rješenjima RECRO-NET implementira rješenja za internet i telekom providere s velikim brojem korisnika koji zahtjevaju visoku kvalitetu usluge i pouzdanost u radu.

 

Saznajte više... 

 

Infoblox

S ciljem pružanja vrhunskih rješenja na polju mrežnih tehnologija RECRO-NET je uspostavio suradnju s kompanijom Infoblox. Zahvaljujući Infoblox proizvodima u mogućnosti smo pružiti rješenja za upravljanje domenskim prostorom, sistemima autentikacije i autorizacije, te mnoga druga rješenja. 

 

Saznajte više... 

 

NetScout

NetScout je kompanija s dugogodišnjim iskustvom u razvoju rješenja za integrirano upravljanje i nadzor mrežnih okruženja. Koristeći NetScout proizvode RECRO-NET implementira rješenja namijenjena velikim korporativnim okruženjima, državnoj i javnoj upravi, internet i telekom providerima. Naša rješenja, temeljena na NetScout proizvodima, pružaju najvišu sigurnost i garanciju da sistemi od kritične važnosti rade uspješno i pouzdano.

 

Saznajte više... 

 

Sybase

Sybase je renomirana svjetska kompanija s velikim iskustvom na području business intelligence aplikacije i ekspertnih sistema za upravljanje bazama podataka. RECRO-NET i Sybase dugi niz godina uspješno surađuju u pružanju usluga i izgradnji rješenja za velika korporativna okruženja.

 

Saznajte više... 

 

TriGeo

TriGeo i RECRO-NET iza sebe imaju dugogodišnju uspješnu suradnju u pružanju rješenja za prikupljanje i analizu logova s raznovrsne opreme i aplikacija. Rješenja koja smo implementirali omogućavaju nadzor sigurnosti mreže, analizu logova u realnom vremenu, te rano upozoravanje na potencijalne sigurnosne probleme. Ova rješenja primijenili smo u niz korporativnih okruženja, državnoj upravi i internet i telekom providerima.

 Saznajte više...

 

 

Symantec

Symantec je vodeća svjetska kompanija pružatelj rješenja u domeni sigurnosne zaštite računalnih sistema. RECRO-NET u svojoj ponudi nudi široku paletu Symantec proizvoda. Također u svoja računalna rješenja, RECRO-NET, uvrštava Symantec sigurnosna rješenja s ciljem postizanja maksimalne sigurnosti i zaštite sistema.

Saznajte više...

 

WMware

VMware vodeća je svjetska kompanija sa rješenjima za virtualizaciju, nadzor i optimizaciju IT infrastrukture. Zahvaljujući uspjesima RECRO-NETA, VMware je dodijelio partnerski status VIP Enterprise Partnera što nam omogućuje da svojim korisnicima pružamo rješenja u domeni virtualizacije, nadzora i optimizacije.

Saznajte više...

 

Nokia

Nokia i RECRO-NET već nekoliko godina uspješno surađuju na polju pružanja usluga u području mobilnih poslovnih komunikacija. Zahvaljujući suradnji, RECRO-NET je 2007. godine postao Nokia Voice Partner. Postizanjem ovog statusa RECRO-NET nadopunjuje cjelovitost ponude IP telefonskih rješenja u svojim Unified Communiciation projektima.

Saznajte više...

 

Ironport

Ironport i RECRO-NET partnerski surađuju na području pružanja usluga i rješenja za zaštitu od virusa, neželjene pošte i spywarea. Osim rješenja, naši stručnjaci, pružati će vam odličnu potporu i savjetima vas uputiti na najuspješniji način korištenja rješenja. 2008. godine zajednička uspješna suradnja rezultirala je RECRO-NETOVIM postizanjem statusa IronPort Gold Partnera.

 

Saznajte više... 

 

Tandberg

Tandberg je vodeća svjetska kompanija na području rješenja za videokonferencije. Partnerstvo s Tandbergom omogućuje nam da svojim klijentima pružimo vrhunska telekomunikacijska rješenja s tog područja. Tandberg rješenja odlično nadopunjuju Cisco rješenja na području komunikacijskih tehnologija.

 

Saznajte više... 

 

EMC

EMC je jedna od vodećih svjetskih kompanija na području dokument menadžment rješenja. Partnerstvo s EMC kompanijom omogućuje nam da svojim klijentima pružimo vrhunska rješenja iz segmenta dokument menadžmenta. EMC rješenja nadopunjuju naš već široki portfolio partnerstava sa vrhunskim svjetskim ICT kompanijama.

 

 Saznajte više...

 

 

 

RECRO-NET d.o.o