BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHNovostiVijestiUspješan Recro-net Technology Day 2011

Uspješan Recro-net Technology Day 2011 

 
 

 

Kao što smo najavili, u hotelu Radon plaza, kompanija RECRO-NET Sarajevo je 6.10.2011 godine za svoje klijente priredila  konferenciju za poslovne  partnere.

Na konferenciju RECRO-NET Technology Day 2011 se odazvao veliki broj klijenata i partnera koji su imali priliku upoznati se sa novitetima iz područja IT-ja.

Stručnjaci iz kompanija IBM, Microsoft, Vmware, Cisco, Symantec su interesantnim prezentacijama korisnicima usluga predstavili rješenja IT poslovanja poput Clouda,

Guardiuma, Nexusa i drugih.Recro-net Sarajevo ovakvim susretima dokazuje da u ovoj djelatnosti stručnost određuje visinu interesovanja poslovnih klijenata, a Recro-netu stručnosti ne nedostaje.Cilj susreta je ispunjen a organizacijski tim je zadovoljan ishodom eventa i nadamo se da će ovaj susret poslužiti kao podsjetnik na bitnost IT-ja u poslovanju.

Na našoj konferenciji su u ulozi predavača ove godine bili Luka Pušnik (IBM), Darko Račić (VMWare), Mirad Maglić (Microsoft), Muhamed Bavčić (Symantec), Rešad Rovčanin (CISCO), Petar Pavković (IBM), Arijana Mangafić (Recro-Net) , Borislav Jokić (BH Telecom).

Pored njih, skupu su prisustvovali i predsjednik uprave Recro-net grupe g.Tomislav Hrisoho i g.Neven Randić, generalni direktor Recro-net Sarajevo.

Pored razmjene bitnih informacija i kvalitetnih prezentacija, neformalni dio konferencije je sadržavao i nagradnu igru u kojoj su sretnim učesnicima podijeljene vrijedne nagrade koje je obezbijedio organizator Recro-net, kompanija Megatrend i Hotel Radon Plaza.

 

 

 

RECRO-NET d.o.o