BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHO nama

O nama


Vrhunska stručnost i kompetencija, kvalitetna usluga te korektni i dugoročni poslovni odnosi osnovne su vrijednosti na kojima zajedničkim trudom temeljimo rast i razvoj kompanije

O RECRO-NET-u

 

 

RECRO-NET je vodeća ICT kompanija u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Bosni i Hercegovini, bližoj i daljoj regiji.

Visoko smo specijalizirani i nudimo usluge projektiranja i razvoja, konzaltinga, izvođenja, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sistema s naglaskom na kvalitetan odnos s korisnikom kao podlogom za naš i njegov razvoj.

Vodeći smo partner tvrtke Cisco Systems.

RECRO-NET je osnovan 2003. godine kao odgovor na manjak specifičnih znanja vezanih uz mrežne tehnologije s ciljem i vizijom da na tom području postane vodeća kompanija u Bosni i Hercegovini i regiji.

Danas nudimo sveobuhvatna ICT rješenja namijenjena velikim i srednjim informacijskim sistemima temeljena na opremi vodećih svjetskih ponuđača kroz tehnološka rješenja prilagođena svakom specifičnom sistemu i potrebama korisnika. Pritom vodimo posebnu brigu o integraciji svojih proizvoda i usluga u postojeće korisničko okruženje radi očuvanje postojećih investicija korisnika. Naša rješenja su modularna i omogućavaju lake nadogradnje sistema sa ciljem smanjenja ukupnih operativnih troškova IT sistema i mreže.

Naši korisnici potječu iz područja internet telekom providera, velikih kompanija, državne uprave i lokalne samouprave, financijskih i osiguravateljskih društava, malog i srednjeg poduzetništva.

Posebna pozornost posvećena je obrazovanju stručnjaka na području korištenja, projektiranja i impementacije mrežnih rješenja. RECRO-NET otvara savremeni edukacijski centar u kojem će se obrazovati stručnjaci koji će sticati Cisco certifikate. Naš edukacijski centar će biti jedini je službeni Cisco Learning Partner u Bosni i Hercegovini.

RECRO-NET zapošljava veliki broj stručnih djelatnika koji imaju iskustvo brojnih isporučenih rješenja. Osnova našeg rada je izgrađivanje dugogodišnje veze sa svojim korisnicima, razumijevajući njihove poslovne zahtjeve, orijentirajući se na zadovoljavanje njihovih potreba kroz isporuku:

 

·    pravodobnih,

·    poslovno opravdanih,

·    tehnički učinkovitih,

·    financijski isplativih rješenja.

 

Snaga kompanije RECRO-NET-a počiva na znanju i iskustvu njenih djelatnika.

Čvrsto vjerujemo da su stručna kompetencija i poslovna korektnost jedini ključ uspjeha na tržištu. Zato svaki tehnički djelatnik ima obavezu pohađanja školovanja za najviši i najcjenjeniji certifikat u mrežnoj industriji - CCIE (Cisco Certified Internetworking Expert). Isto tako svi djelatnici svakodnevno grade svoje kompetencije kroz konstantnu edukaciju i aktivno sudjelovanje u brojnim projektima zajedno s našim korisnicima.

RECRO-NET zasniva svoju ponudu na strateškom partnerstvu sa svjetskim ponuđačima IT opreme kao što su Cisco Systems, Microsoft, HP, IBM, Tandberg, Symantec, Arbor, Compuware, Open Trust, EMC i drugi. Jedna smo od malog broja kompanija u Bosni i Hercegovini koja je stekla najviše i najbrojnije partnerske statuse s tim ponuđačima, kao što su na primjer:

 

• Cisco Gold Partner od 2004.,

• Cisco Learning Partner od 2005.,

• Microsoft Gold Partner od 2006.,

• HP preferred partner od 2009.

 

Sa željom da pratimo moderne trendove i svojim znanjem i iskustvom pomognemo razvoju korisnika izvan regije osnovali smo i RECRO-NET sa sjedištem u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Naš profil (osobna iskaznica)

 

 

 

Naziv kompanije: RECRO-NET

Sjedište i adresa: Obala Kulina bana 15/I, Sarajevo, BiH

Osnovna djelatnost: Projektiranje, izvedba i održavanje komunikacijskih i računalnih mreža i sistemska integracija

Pravni oblik: d.o.o.

Telefon: +387 33 568 699

Fax: +387 33 568 698

Email: info@recro-net.ba

Web adresa: www.recro-net.ba

Matični broj kompanije: 1-24351

ID broj: 4200887530002

PDV broj: 200887530002 PB: 01364976

Godina osnivanja: 2003. godina

Transakcijski račun i naziv banke: 1990490005761459 Sparkasse bank BH d.d.

Swift code (BIC): ABSBBA22

Transakcijski račun i naziv banke: 1941014219900124 ProCredit Banka d.d.

Swift code (BIC): MEBBBA22

Direktor: Neven Randić 

RECRO-NET d.o.o