BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHRješenjaAplikativna rješenja

Aplikativna rješenja

Bilo da se radi o alatima koji pomažu u radu ili o prilagođenim rješenjima čiju specifikaciju određuje naručitelj, naša aplikativna rješenja ispunit će sve vaše zahtjeve.

Portalska rješenja za interne i eksterne portale

 

Povećanje produktivnosti i smanjenje troškova dvije su sintagme čiji su učinci dobrodošli i u najboljim tvrtkama. Portali to obavljaju tako što svakom korisniku nude cjelokupan i prilagođen sadržaj, skraćuju vrijeme potrebno za pronalaženje informacija (uključujući i zapisnike sastanaka, zadatke, interne blogove i wikije), omogućavaju jednostavnu komunikaciju i suradnju između korisnika i administratorima olakšavaju održavanje internih aplikacija.

 

Saznajte više...

 

 

 

Data Warehousing i Business Intelligence

 

Centraliziranje podataka na jednom mjestu kroz Data Warehouse ili Data Mart platformu omogućuje izradu kvalitetnih izvještaja kroz excel pivot tabele, Reporting services, Performance Point Sever, Analysis Services (OLAP), Data Mining aplikacija. Za korisnike Navision poslovnog sustava imamo već gotova Data Warehouse i data mart rješenja i dinamičke izvještaje (promet, lager, saldo…). Svi izvještaji su fleksibilni i mogu se prilagoditi potrebama korisnika.

 

Saznajte više...

 

 

Document Management (Upravljanje dokumentima )

 

Osnovne funkcije sustava za upravljanje dokumentima su sigurna pohrana i mogućnost dohvaćanja (dostupnost)  dokumenata, praćenje verzija dokumenata (uz dostupnost svih ranijih verzija), mogućnost suradnje pri izradi i modifikaciji dokumenata, upozoravanje na promjene u dokumentima, mogućnost jednostavnih i složenih tijekova odobravanja dokumenata, pretraživanje raznorodnih sadržaja, organizacija srodnih dokumenata u odgovarajuće biblioteke i vanjsko opisivanje dokumenata putem metapodataka.

 

Saznajte više...

 

 

E-commerce

 

E-trgovina (bazirana na Business-to-Business/B2B ili Business-to-Customer/B2C modelu) predstavlja automatiziranu razmjenu informacija, usluga i proizvoda putem interneta između različitih organizacija, tvrtki ili krajnjih korisnika. Takav oblik trgovine je najprofitabilniji oblik trgovanja.  Razlog tome su jednostavnost i niski troškovi, nema potrebe za zakupom poslovnog prostora, proširuje zemljopisni doseg tržišta, pruža dostupnost u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, nikad nije zatvorena i uz sve to ostvaruje profit uz niže komunikacijske troškove.

 

Saznajte više...

 

 

Custom

 

Često u organizacijama postoje specifične potrebe koje je nemoguće ili neisplativo rješavati komercijalnim softverom, bilo zbog uske specifičnosti ili heterogenosti sustava. Razvoj ciljanih rješenja često je jedina opcija u takvim situacijama. Primjeri ovakvih rješenja su konektori za povezivanje i prikaz podataka iz raznih izvora, interne poslovne aplikacije (npr. za očitavanje linijskih  kôdova) i javni web-siteovi, koji su naravno specifični za svakog pojedinog naručioca.

 

Saznajte više...

Modeliranje procesa

 

 

Jedan od najtežih zadataka IT odjela u enterprise organizacijama je povezivanje različitih segmenata informacijske tehnologije (mreže, aplikacija, baza podataka) s poslovnim ciljevima, procesima i zahtjevima. Dobar alat za modeliranje, koji omogućava modeliranje poslovnih procesa i podataka i projektiranje odgovarajućih softverskih sustava uz sudjelovanje svih zainteresiranih strana (od poslovnih analitičara do programera) je od nemjerljive koristi. Ušteda u vremenu i troškovima je velika.

Saznajte više...

 

 

RFID / WIFI rješenja

 

 

Praćenje tijeka robe bilo koje vrste unutar i izvan skladišta, učinkovito obavljanje inventure, prikupljanje i obrada informacija o artiklima ili opremi i personalizirano informiranje sudionika konferencije samo su neke od primjena RFID tehnologije, linijskog kôda 21. stoljeća.beber

Saznajte više...

 

Rješenja za centraliziranu pohranu podataka

 

 

Danas vise ne postoji aplikacija koja na neki način ne koristi neku bazu podataka. Količina informacija koje se gomilaju u poduzećima postaje više opterećenje nego korist. Stoga je neophodno posjedovati stabilnu centralnu bazu podataka sa koje se može doseći svaku informaciju koja u danom trenutku može biti od odlučujuće važnosti.

Saznajte više...

 

 

Rješenja za mobilizaciju aplikacija (pristup podacima s mobilnih uređaja)

 

 

Ovo rješenje omogućava da se podacima pristupi i da ih se koristi sa svakog mjesta, u svako vrijeme i na svaki raspoloživ način. Mobilna rješenja omogućuju svim granama privrede poboljšanje produktivnosti, smanjenje administracije i smanjenje operativnih troškova djelatnika na terenu.

Saznajte više...

 

 

Rješenja za automatizaciju tijeka procesa i podataka (workflow)

 

 

Ručno popunjavanje obrazaca, skupljanje potpisa, telefonsko traženje i obavještavanje suradnika i nadređenih je često dugotrajno, neučinkovito i zamorno. Isto tako je i s kasnijom pohranom, zaštitom i dostupnošću dokumentacije. Automatizacija takvih procesa donosi velike uštede u vremenu i novcu i poboljšanje produktivnosti.

 

Saznajte više...

RECRO-NET d.o.o