BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHRješenjaKomunikacijska rješenja

Komunikacijska rješenja

Pravodobno i brzo razmjenjujte informacije i komunicirajte unutar i izvan tvrtke koristeći najmodernija komunikacijska rješenja.

Strmoglavi razvoj tehnologije ima značajan utjecaj na način na koji danas komuniciramo. Tehnologija nam pomaže i određuje način naših komunikacija.

RECRO-NET je u mogućnosti svojim klijentima pružiti najmodernija komunikacijska rješenja temeljna na vrhunskoj opremi svojih partnera. U implementaciji svakog rješenja u obzir uzimamo potrebe i želje klijenta i na osnovi njih zajednički krojimo rješenje koje će zadovoljiti njegove potrebe i omogućiti mu lakši i brži poslovni razvoj.  

 

Mrežna rješenja

 

 

Jezgrene mreže

Sva današnja moderna telekomunikacijska rješenja izgrađena su na mrežnoj tehnologiji. Prijenos podataka, glasovna komunikacija i video distribucija oslanjaju se na visokopouzdanu mrežu koja je u stanju zadovoljiti stroge kriterije prijenosa i sigurnosti. Projektiranje, instalacija i održavanje takvih mreža područja su u kojima naši stručnjaci, s partnerima, uspješno zadovoljavaju sve želje i potrebe bilo da se radi o velikim firmama (enterprise) ili pružateljima telekominikacijskih usluga (service providerima).

 

Bežične mreže

Bežične mreže omogućuju korisnicima brz, pouzdan i siguran pristup mrežnim resursima i aplikacijama. Zbog svoje fleksibilnosti i jednostavnosti, implementacije postaju sve poželjnijim rješenjem za prijenos podatkovnog, ali i glasovnog prometa. Integracijom mobilnih telefona zaposlenika s bežičnom mrežom kompanije postižemo da svaki mobilni telefon postane ujedno fiksni telefon.

 

IP telefonija i VoIP

 

 

Voice over Internet Protocol tehnologija je koja omogućava prijenos glasovne komunikacije putem internetske mreže. Implementacijom VoIP (Voice over Internet Protocol) rješenja podiže se kvaliteta informacijske tehnologije te se stvara kvalitetna baza za jednostavno proširenje komunikacijskih usluga. Uvođenjem VoIP rješenja pozivi unutar sustava postaju besplatni, te se stvara osnova za lakšu implementaciju novih servisa zasnovanih na infrastrukturi IP telefonije, a koji bi služili za povećanje zadovoljstva kako zaposlenika tako i korisnika, npr. implementacijom  kontaktnog centra, povezivanjem s Microsoft CRM sustavom ili sličnim Help Desk / Service Desk sustavima, uvođenjem video telefonije, web kolaboracije i integracije s korisničkim direktorijima. Dodatna prednost takvog rješenja jest jednostavna centralizirana administracija cijelog sustava, s mogućnošću upravljanja sustavom s udaljenih lokacija putem web administracije.

 

Video konferencije

 

 

Videokonferencijski sustavi pomoću videokamera i ekrana omogućuju prijenos slike i govora u stvarnom vremenu. Tvrtke koje redovito moraju komunicirati sa svojim podružnicama u drugim gradovima ili drugim državama mogu to činiti na znatno elegantniji način od uobičajenih telefonskih razgovora. Konferencijski poziv tj. istodobno videokomuniciranje više ljudi, omogućava održavanje pravog virtualnog sastanka u realnom vremenu.

 

Multimedijalna rješenja

 

 

Multimedijalna rješenja su rješenja koja koriste postojeću mrežnu infrastrukturu za prijenos slike i zvuka na udaljene lokacije. U ponudi izdvajamo rješenja digitalnog oglašavanja (Digital Signage). "Digital signage" je oblik oglašavanja u kojem se sadržaj i poruke prikazuju na oglasnom ekranu u svrhu slanja ciljane poruke, oglasa ili reklame na udaljene lokacije. Oglasi se mijenjaju se s centralne lokacije bez potrebe za njihovom fizičkom zamjenom kao kod klasičnog plakatiranja. Sadržaj prikazan na digitalnim reklamama varira od jednostavnog teksta i slika do video zapisa.

 

Telefax rješenja i distribucija elektronskih dokumenata

 

 

RECRO-NET nudi rješenja integracije i automatizacije razmjene (slanje i primanje) telefaks dokumenata i ostale elektronske dokumentacije unutar tvrtke i izvan nje. Cjelovitim rješenjem omogućeno je najjednostavnije i najbrže upravljanje telefax dokumentima u cilju komunikacije i razmjene poslovnih informacija.

RECRO-NET d.o.o