BiH
Recro-Net
Naslovnica
Rješenja
Usluge
Obrazovanje
Ispitni centar
Korisnici
Reference
Skip Navigation LinksRECRO-NET SarajevoBiHRješenjaRješenja za nadzor i upravljanje

Nadzor i upravljanje

Držite kontrolu nad svojim sustavima i rješenjima kako bi vi vodili njih, a ne oni vas. Nadzor i upravljanje sustavima vrlo je bitna komponenta svake tvrtke i njezinih poslovnih procesa. Nadzor i upravljanje daju vam sigurnost da sve komponente ispravno i učinkovito funkcioniraju i da vas u budućnosti ne očekuju neugodna iznenađenja.

Rješenja za nadzor mreže

 

 

Rješenja za prikupljanje i analizu logova s raznovrsne opreme i aplikacija daje uvid o stanju mreže u stvarnom vremenu što omogućuje redovno izvještavanje, rano upozoravanje na sigurnosne probleme i dokazivanje usklađenosti sa zahtjevima sigurnosnih standarda. Rješenja omogućuju poduzimanje automatskih korektivnih akcija za podešavanje mreže.

 

Tehnička zaštita i nadzor

 

 

Svaka uspješna sigurnosna politika zahtjeva razvoj i provođenje kroz sustave tehničke zaštite. Puna funkcionalnost tehničke zaštite podrazumijeva prilagodbu poslovnih procedura i navika svih zaposlenika. RECRO-NET rješenja tehničke zaštite uključuju cjelovit dizajn sustava video nadzora i kontrole pristupa postojećoj IP infrastrukturi korisnika te njihovu integraciju u postojeće sustave. Iskusno i certificirano osoblje projektira, implementira i prilagođava sustav u skladu s vašim potrebama.

RECRO-NET d.o.o